Stenskottsfilm - stenskottsskydd & lackskydd

Paint Protection Film - fordonets rustning


Stenskottsskydd eller PPF (Paint Protection Film), är en transparent och optiskt klar stenskottsfilm som finns i flera urval av utförande. Speciellt framtagen för att skydda ert fordon,motverkar detta robusta lackskydd; stenskott, repor, graffiti, UV, samt avvisar smuts och vatten. Den perfekta produkten för att bibehålla erat fordons lack i toppskick.

PPF - en satsning på ditt fordon


Då flera fordonstillverkare övergår allt mer till vattenbaserad lack, för att skona miljön, så är stenskottsfilm (PPF) en perfekt investering för att behålla lacken i sitt ursprungliga skick. Detta då den vattenbaserade lacken inte är lika stryktålig som förr och blir snabbt blästrad.


Lackskyddet innebären investering även vid leasing då restvärdet bevaras samt säkrar er från avdrag på grund av skador i lacken. Ett självklart val för att säkerställa ett högt värde på ert fordon för framtida försäljning oavsett om bilen är leasad eller ej.


I dagsläget finns en uppsjö av olika leverantörer av PPF, så som GLOBAl. XPEL, BodyFence (Hexis), SunTek, STEK, GSWF med mera. Alla med olika egenskaper, finish och livslängder.


Vi erbjuder er marknadsledande produkter, för att ni som kund ska känna er trygga. I dagsläget använder vi oss av GLOBAL CLEAR PPF. Deras produkter är välkända i omvärlden och står hårt bakom sina utlovade garantier.