Sommar, sol och värme!

Ibland kan det bli lite för mycket av det goda.


Vanliga sommarproblem är bla: 

  • Hög solvärme inomhus
  • jobbig direktsol och blänk i ögonen
  • störande reflexer på tv och dator
  • solblekning av möbler och inredning
  • höga kostnader pga behov av A/C

Alla dessa problem kan ni lösa med rätt typ av solskyddsfilm!


Fastighetsfilm - Solskyddsfilm - Säkerhetsfilm


Varmt välkomna till oss. Vi är en verksamhet som sedan starten arbetat med installation av fastighetsfilm i Sandviken, Gävle med omnejd men vi kan alltid ta jobb på andra orter i Sverige. Vi har en hög kundnöjdhet och har bland annat installerat fasighetsfilm hos kunder som Partykungen, Tinybuddy, Folketshus i Sandviken, Best Western samt flertal kontor, skolor, äldreboenden och altaner.


Funderar ni på att installera fastighetsfilm så anlita experter! Kontakta oss redan idag för gratis offert.

Montering av olika filmer


Vi utför montering av sol-, säkerhets- och dekorfilm. Det finns många fördelar med att installera fastighetsfilm som exempelvis reducering av farlig UV-strålning, insynsskydd, kraftigt motstånd vid inbrott och explosioner, värmereducering och en mer enhetlig fasad. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är intresserad av att installera fastighetsfilm.

Våra fastighetsfilmer har en av den bästa kvalitén marknaden har att erbjuda och vi samarbetar endast med beprövade leverantörer som håller hög standard. Vi strävar efter att den höga kvalitén ska genomsyras genom hela processen, från offert till slutprodukt. Dina behov och önskemål kommer alltid först hos oss.


Säkerhetsfilm bidrar till trygghet


Vi installerar olika typer av fastighetsfilm och just säkerhetsfilm är ett av dem. Säkerhetsfilm är ett kostnadseffektivt skydd mot inbrott, UV-strålning och explosioner. Våra säkerhetsfilmer är dessutom helt transparenta vilket gör att dina fönster helt behåller sitt naturliga utseende.

Vid glaskross håller säkerhetsfilmen fast glassplittret med limmet vilket i hindrar glaset från att skada människor. Limmet som glassplittret fastnar i håller ihop själva rutan även om den är krossad, det gör att saneringsarbetet blir betydligt mycket enklare. Se till att installera säkerhetsfilm redan idag!